zondag 7 maart 2010

The Greeting Farm kaartjes !

Yes ! The Greeting Farm heeft de Alice in Wonderland stempels digitaal gemaakt ! Daar ben ik echt heel erg blij mee en ik heb dit kaartje gemaakt ;-)

binnenkant van de kaart :

Sketchy Saturday - Club Anya
Eindelijk is het voorjaar in Nederland ! Heerlijk al die zon van afgelopen weekend terwijl er nog sneeuw voorspeld werd (wat gelukkig niet is gevallen) ... Dit kaartje is gemaakt naar aanleiding van de Sketchy Saturday van Club Anya (een blog van TGF). Erg leuke sketch en dit papier is van American Crafts - Dear Lizzy met erg leuke paaspapiertjes erbij ;-) Eindelijk weer eens mijn Nellie Snellen ponsen gebruikt, ik heb ze al een tijdje maar gebruik ze veel te weinig (oops) ...


Een verjaardagskaartje voor mijn voorraad met Cake Girl - Royal Pain van TGF. Het papier wat ik heb gebruikt is van My Minds Eye van de Halloween lijn van 2009 ;-)


Afgelopen maandag was het weer release-dag bij The Greeting Farm. Niet iedereen zal deze stempels leuk vinden maar ik vind ze helemaal geweldig ! Van links naar rechts zijn het : Cake Girl - Freaky Flutter, Cake Girl - Royal Pain en Creepy Cake - Twisted Tea.
Helemaal links is een voorkantje voor een fotomapje waarin ik mijn digistempels bewaar, midden is een cd doosje waar ik een kalender van heb gemaakt en rechts is de voorkant voor een fotomapje waarin ik mijn Cuttlebug embossing mallen bewaar ;-) Het papier wat ik hier heb gebruikt is van American Crafts ...

Wild Card Wednesday
De challenge was om minimaal 5 verschillende design papiertjes op je kaart te gebruiken en ik moet zeggen dat dat niet gemakkelijk was maaaar het is gelukt ;-) Ik heb dit schattige stempeltje van TGF 'Rain Rain' gebruikt en het papier is van Making Memories 'Flutter' de tekst 'Sending You Butterfly Kisses' is van PinkCat Studios ....


Monday Mania : Seeing Spots (Trish's Challenge)
De challenge was om minimaal 3 circels te gebruiken en minimaal 1 stuk polka dot papier. Het papier wat ik hier heb gebruikt is van My Minds Eye 'Be Loved' en met behulp van plakpareltjes heb ik Anya een echte parelketting gegeven ;-)

1 opmerking:

Stampi zei

oh my gosh you have been busy Wow!...great stuff the Alice card is cute. I like the inside. And the seeing spots card, I love the necklace great detail. The cake cards are so cool. I just got my digis of them can not wait to play...great stuff Marsha ...I will send you an email soon...my allergies are acting up right now so I have been not doing much lately.